Támogass minket!

Ha úgy gondolod Hasznos munkát végzünk, abban az esetben Támogass minket

Vagy csak egyszerűen nyomj egy -et, illetve Megosztás-t.

Támogatom a Projektet

Honlapunk jelenleg még nagyrészt Adományokból tartja fennt magát, támogatásoddal nagyban hozzájárulsz a FoxVideo.tv AG fejlődéséhez.

 

 


Segítséged fontos számunkra!

Nagyra értékelünk minden eggyes segítséget, szervezetünk sajnos nem engedheti meg magának, hogy telli budgettel vágjon a feladatok elébe mint számos nagyvállalat. A mi legerősebb bástyánk ti vagytok, felhasználók akik szerint is jó ötlet amit csinálunk.

Jövőbeli céljaink finanszírozásához elengedhetetlen, hogy ne álljunk be mi is a nagyok sorába, tudjuk már most nem tetszik nektek az ötlet, de sajnos az adományokból nem gyűllik össze elég a kiadások (sávszélesség, szerver terem ...) fedezésére sem.

 

Projekt a Projektben, csapatunk szertne nektek minnél elöbb egy funkciót programozni ahol a kedvenc előadótoknak vagy megósztótok számára is tudtok adakozni.

Mindezek melett sikeresen hoztunk létre már számos weboldalt állatvédő eggyesületek számára ingyen, hogy ezzel is támogassuk a környezetet és a kóbor háziállatkákat.

Figyelem aki 1.500 CHF feletti összeget adományoz nekünk, meghívjuk egy 3 napos kirándulásra Svájci központunkba.

 

Támogasd a megosztókat!

Jelenleg is dolgozunk egy biztonságosabb Rendszeren a megosztóink részére irányuló adomanyákoat illetően, de már Jelenleg is tudod kedvenc megosztódat Támogatni.