Egy pár szóban rólunk - FoxVideo.tv

Kíváncsi vagy ki és mikor alapította a FoxVideo-t?

Örülünk hogy felkeltettük az érdeklődésedet! A Foxvideo.tv weboldalt igazából egyáltalán nemrégen indítottuk útjára. A weboldalt Svájcban élő Magyar programozók egy kis csoportja hozta a világra, igen emberek jól halljátok Svájcból ... sajnos a hazai szerverek valamint Internetes szolgáltatók nem lennének kielégítőek sávszélességi szinten valamint a befektetőink és támogatóink nagyrésze is Svájcban élő Magyarokból adódik össze.

Tudjuk nem vagyunk a legtökéletesebb Videó-megosztó Weboldal amit ismertek, de nagyon törekszünk rá! Éppen ezért nagyon fontos számunkra a legkisebb visszajelzésetek is az oldal működésével vagy tartalmával kapcsolatban .Ezügyben a(z) support@foxvideo.tv E-Mail címre írjatok.

A mi céljaink:

Nos hát egyik legfőbb célunk hogy világszerte Blockchain alapú Weboldalunkon mindenki számára mindenhol minden nyelven videókat sugározhassunk szabadon, letiltás nélkül.

Ez még csak persze egyelőre egy álom mert jelenlegi szerverünk ugyanolyan fix IP-s szerver mint bármelyik másik a világon, de sok munkával és programozással elérhető ez a cél.

Valamint továbbá szeretnénk bevezetni egy opciót "SellMyVideo" néven arra vonatkozóan, hogy minden felhasználó aki rendelkezik egy több ember számára érdekes videóval ők az általuk birtokolt videót megtekintési díjhoz tudják kötni. A díjköteles videók mellett mindig meg fogod találni a feltöltő történetét ahol ő részletesen elmagyarázza miért és mire szeretne pénzt gyűjteni a videók megtekintői által. Természetesen ez csak akkor működik ha a feltöltő az adott videót csak a FoxVideón tölti fel nyílvánosan és más ingyenes portálokon nem jeleníti meg azt, mert ha a videód máshol elérhető akkor ott fogják az emberek megnézni és te kevesebbet fogsz tudni a végén összegyűjteni.

 

Körmendi Tamás és Németh Tamás
Alapítók